BBQ of DIY barbecue onderdelen nodig? dan moet je naar Witkamp Design!

BBQ’s nodig of heb je DIY barbecue onderdelen nodig? Dan moet je naar Witkamp Design! Deze kreet begint steeds meer te gelden voor de handige BBQ doe-het-zelver (DIY) want de laatste jaren is Witkamp Design uitgegroeid tot dé maker en leverancier van bbq smokers en aanverwante artikelen.

Welke bbq onderdelen levert Witkamp Design?

Een veel gevraagd barbecue accessoire is de bakplaatring of kijk voor andere onderelen in het menu bij bbq accessoires. We hebben ook een Top 5 overzicht van veel verkochte BBQ onderdelen gemaakt.


Veel verkochte barbecue onderdelen

 1. Kolenmandje 40cm x 25cm
  € 32,50
 2. Bbq thermometer
  € 9,50
  Niet op voorraad
 3. Luchtregelklep RVS 140mm UDS.
  € 18,00


 

 

Hebben jullie ook product X of product Y

"Hebben jullie ook ..." zo begint vaak een gesprek met Witkamp Design en mochten we het al niet hebben dan kunnen we het vast voor je maken! Wil je een speciaal soort bbq (smoker) of heb je een speciaal barbecue onderdeel nodig? neem dan nu contact met ons op en wij laten je weten hoe lang het duurt om zoiets te maken!

MAIL ONS NU

 

Weber barbecues, Kamado, Green Basterd

Witkamp Design verkoopt geen Weber barbecues, Kamado's, Green basterd e.d. want al onze producten ontwerpen en maken we zelf. Wat we echter wel doen is het maken van onderdelen welke ook goed op deze bbq's passen. Zo maken wij bakplaatringen welke op ook bepaalde type Webers passen.